Peleti linije

Odlikuje nas celostni pristop. Naše peletne linije so načrtovane tako, da predelajo surovino v končni izdelek. Omogočajo opravljanje vseh tehnoloških operacij, potrebnih za doseganje visoke kakovosti peletov. Namenjene so za delo 24 ur na dan, kar zagotavlja maksimalen izkoristek in hitro povrnjeno investicijo.

slika1

Značilnosti "BIOGEN" serij celostnih peletnih linij:
Porazdeljen kontrolni sistem
Posamezni funkcionalni deli peletne linije delujejo z ločenimi, neodvisnimi nadzornimi ploščami.
24/7 način delovanja
Peletne linije so namenjene za nepretrgano delo v treh izmenah na dan z minimalnim dnevnim in mesečnim servisnim vzdrževanjem.
Proizvodnja brez odpadkov
Vsa surovina je spremenjena v pelete. Ostanki in prašni delci iz sita ter ciklona so preusmerjeni v ponovno predelavo.
Večnivojska zaščita

Zaščitni sistem vključuje neločljivo toplotno zaščito, zaščito v primeru izpada električne energije, magnetno zaščito, varnostno stikalo. Omogoča dolgo nemoteno delovanje.

"Biogen" serije celostnih peletnih linij združujejo zanesljivost in stroškovno učinkovitost za odprtje novih kanalov prihodkov za naše stranke.

 

Garancija in servis

S podporo celotnemu življenskemu ciklu pri BIOGENU zagotavljamo garancijo vzdrževanja in poprodajnih storitev vsem našim strankam. Nudimo nadzor montaže, usmerjanje za optimalni izkoristek in strokovna posvetovanja. Poskrbimo za dostavo rezervnih delov, naši sodelavci pa so usposobljeni za reševanje vseh težav na kraju samem.

Peleti na zalogi

Peleti IGLAVCI smreka, jelka, pinja – BREZ LUBJA (A1 kvaliteta):

  • 1 vreča (15 kg) 4,0 €
  • 1 tona 245 € (cena velja ob nakupu cele palete)

Vse cene vključujejo DDV  

Kupi zdaj!

Vprašanja in odgovori

  • Gospo Marjeto iz Kamniške Bistrice zanima zakaj se ji je zamašila sobna peč na pelete.
    Strokovnjak odgovarja: Za sobne peči, kamine in kaminske vložke na pelete priporočamo uporabo bukovih pelet, ker ne vsebujejo smol in je možnost mašenja dozirnega sistema manjša. Zaradi vsebnosti smol se namreč peleti radi zlepijo skupaj.  
  • Marko iz Mengša sprašuje: "V hiši se trenutno ogrevamo na kurilno olje, v lanskem letu smo porabili za cca. 1400 litrov olja (cca. 1400€) za kurilno sezono. Kakšen bi bil strošek, če vzamemo peč na pelete?
    Strokovnjak odgovarja: Ocenjujemo, da bi s kurjenjem na pelete porabili cca. 3 tone pelet, kar znese cca. 720 €. Nekaj modelov "peč"-i na pelete najdete na naši internet strani, sicer pa vam nudimo tudi ogled in svetovanje na objektu.

     

Peleti rifuza - raztreseni

Peleti refuza oz. raztreseni peleti, minimalna količina 24 ton, cena po dogovoru!

  Vprašaj!

Pokličite 059 253 061 ali 040 34 34 30.

Monterji in serviserji pozor

V podjetju Biogen iščemo monterje oz. serviserje za montažo gorilnikov lastne proizvodnje na področju cele Slovenije. Pokličite nas na 059 253 061 ali 040 34 34 30.

Nahajate se: Domov Proizvodnje linije za izdelavo peletov

Perspektiva

Slovenija spada med najbolj gozdnate dežele EU!