PELETI IGLAVCEV

Peleti kvalitete A1:

 • - IGLAVCI smreka, jelka, pinja BREZ LUBJA
 • - Cena 4 EUR/15kg oz. 245 EUR/tona 

POBIRAMO NAROČILA...

SLAMNATI PELETI

Prodajamo tudi slamnate pelete, primerni tudi za zajce in ostale domače živali. Ustrezni za hrano ali nastil.

.

Več o ponudbi...

Peleti in proizvodnja

Kratek vodnik proizvodnje peletov iz lesne biomase.

peleti_kupcek

Vas zanima več...

Kotel na pelete tip Pellson X3

Peletni kotel Pellson X3 je slovenski produkt podjetja Valtis ogrevanje d.o.o. iz Maribora in slovi po izredni enostavnosti za upravljanje in vzdrževanje. Kotel spada med novejše generacije ogrevalnih naprav, ki za gorivo uporablja biomaso in sicer pelete. Namenjen je za individualne stanovanjske hiše in manjše poslovne objekte od 80 do 400 m2 ogrevalne površine.


pellson-x3-1

Razpoznaven je po izredni svojstveni obliki, dimenzioniranost kotla pa omogoča, da se lahko montira v zelo majhne kurilnice. S tovrstnim kotlom dosežemo isto raven udobja kot smo bili navajeni pri oljnih ali plinskih kotlih. Delovanje kotla je povsem avtomatsko, elektronika pa omogoča krmiljenje kotla tako, da hranilnik vode ni potreben. Z dobro konstrukcijsko zasnovo kotla in zelo kakovostno elektronsko regulacijo, kotel dosega nad 91% izkoristka. Ti rezultati se odražajo predvsem na zelo majhnih količinah pepela in nizkih emisijah okolju in zdravju škodljivih primesi v dimnih plinih, ki nastajajo pri gorenju.

Nadalje kot domač slovenski proizvajalec želimo bodočim kupcem ponuditi kvalitetne izdelke in kar je danes najbolj pomembno - dolgoročna oskrba kupca pri zagotavljanju servisnih storitev.

 

Ponudba za dobavo peletnega kotla Pellson X3

Peleti na zalogi

Peleti IGLAVCI smreka, jelka, pinja – BREZ LUBJA (A1 kvaliteta):

 • 1 vreča (15 kg) 4,0 €
 • 1 tona 245 € (cena velja ob nakupu cele palete)

Vse cene vključujejo DDV  

Kupi zdaj!

Vprašanja in odgovori

 • Gospo Marjeto iz Kamniške Bistrice zanima zakaj se ji je zamašila sobna peč na pelete.
  Strokovnjak odgovarja: Za sobne peči, kamine in kaminske vložke na pelete priporočamo uporabo bukovih pelet, ker ne vsebujejo smol in je možnost mašenja dozirnega sistema manjša. Zaradi vsebnosti smol se namreč peleti radi zlepijo skupaj.  
 • Marko iz Mengša sprašuje: "V hiši se trenutno ogrevamo na kurilno olje, v lanskem letu smo porabili za cca. 1400 litrov olja (cca. 1400€) za kurilno sezono. Kakšen bi bil strošek, če vzamemo peč na pelete?
  Strokovnjak odgovarja: Ocenjujemo, da bi s kurjenjem na pelete porabili cca. 3 tone pelet, kar znese cca. 720 €. Nekaj modelov "peč"-i na pelete najdete na naši internet strani, sicer pa vam nudimo tudi ogled in svetovanje na objektu.

   

Peleti rifuza - raztreseni

Peleti refuza oz. raztreseni peleti, minimalna količina 24 ton, cena po dogovoru!

  Vprašaj!

Pokličite 059 253 061 ali 040 34 34 30.

Monterji in serviserji pozor

V podjetju Biogen iščemo monterje oz. serviserje za montažo gorilnikov lastne proizvodnje na področju cele Slovenije. Pokličite nas na 059 253 061 ali 040 34 34 30.

Nahajate se: Domov Peleti Peč na pelete Pellson

Perspektiva

Slovenija spada med najbolj gozdnate dežele EU!